Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη και συνάντηση εργασίας με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτης Σερέτη πραγματοποίησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για όλα τα μεγάλα θέματα στον χώρο της υγείας που αντιμετωπίζει η πόλη της Λάρισας και να ανταλλάξουν απόψεις.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Καραλαριώτου δήλωσε:

Πραγματοποιήσαμε σήμερα επίσκεψη εργασίας στη διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα σοβαρά θέματα με τον κ. Σερέτη, τον οποίο και ευχαριστώ για την άψογη  συνεργασία.

Έθεσα το θέμα των απαραίτητων προσλήψεων σε νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό καθώς και το ζήτημα που έχει προκύψει με την μετατροπή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ με διαβεβαίωσε πως αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια ειλημμένη απόφαση και ως εκ τούτου είναι πρόωρο να γίνει η όποια κουβέντα..

Ο κ.Σερετης  με διαβεβαίωσε πως είναι στην πρόθεση του υπουργείου Υγείας να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα διαφυλάξουν την εύρυθμη λειτουργία των ιδρυμάτων υγείας της πόλης.

Σε μια χρονική στιγμή όπου η απειλή του κορωνοϊού τείνει να δημιουργήσει  μεγαλύτερη ανησυχία από την προβλεπόμενη, θα ήθελα να τονίσω πως το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Λάρισας είναι αξιόμαχο και ικανό να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε κίνδυνο, αρκεί οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να συμβουλεύονται τη γνώμη των ειδικών.

Η δημοτική μας παράταξη είναι σταθερά υπερ του  Δημόσιου συστήματος  υγείας.    Θέλουμε όλοι οι πολίτες   να αισθάνονται ασφαλείς  ότι σε κάθε πρόβλημα υγείας που θα προκύψει, θα τύχουν υψηλής ποιότητας περίθαλψης μέσα από το δημόσιο σύστημα υγείας .Η παράταξη μας  θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον χώρο της υγείας καθώς για μας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. »

Την κ. Καραλαριώτου συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Μαμάκος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ