ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ -ΜΠΟΥΡΑΝΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Τάσος Ψύρρας πρώην πρόεδρος δ.σ. δήμου Τυρνάβου

Βλέποντας κάτω από μια άλλη οπτική γωνία , την απόφαση για την διακοπή των καρναβαλικών εκδηλώσεων θεωρώ ότι ο Δήμος Τυρνάβου δεν διαχειρίστηκε το θέμα σωστά.

Σέβομαι  την απόφαση των υπουργείων  ώστε να μην γίνουν παρελάσεις καρναβαλιών  σε όλη τη χώρα αλλά ο Δήμος Τυρνάβου θα μπορούσε να επικαλεστεί ότι είναι σύμφωνος με την υπουργική απόφαση όσον αφορά τις εκδηλώσεις του δήμου  αλλά θεωρεί ότι η πόλη είναι και θα παραμείνει ΖΩΝΤΑΝΗ με καρναβαλική ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΑΝΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ στην πόλη την επόμενη μέρα ώστε η ψυχολογική διάθεση των πολιτών να ανέβει θετικά. Άλλωστε τα καταστήματα ακολουθούν το πρόγραμμα τους κι εδώ έπρεπε ο Εμπορικός Σύλλογος να βγει μπροστά με ένα σύνθημα τόνωσης της τοπικής αγοράς για την συγκεκριμένη μέρα της Καθαράς Δευτέρας ώστε να καλέσουμε τον κόσμο στα μαγαζιά της πόλης για το έθιμο του μπουρανί. Η επόμενη μέρα είναι μια λάθος μέρα για αποτίμηση, γιατί θα είναι απλώς μια επόμενη μέρα.

Τα καταστήματα εστίασης είναι εδώ στον Τύρναβο και περιμένουν τον κόσμο για να τον εξυπηρετήσουν .

Μπορεί καρναβάλια να μην παρελάσουν αλλά εμείς έχουμε το τσίπουρο που  φτιάχνει παρέες και φέρνει τον κόσμο πιο κοντά.

ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

Μόνο για το τσίπουρο και μόνο γι’ αυτό έπρεπε να διαχειριστεί την  κατάσταση πιο διπλωματικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ