ΑΛ. ΛΑΧΑΝΑΣ: Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ

Την αναγκαιότητα να ικανοποιήσει η ελληνική κυβέρνηση το αίτημα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων αλλά και της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Λάρισας για εγγυημένες τιμές αγροτικών προϊόντων, ακολουθώντας το δρόμο της Ισπανικής Κυβέρνησης τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Αλέκος Λαχανάς, με αφορμή ρεπορτάζ που φιλοξένησε το paidis.com.

Οι Ισπανοί αγρότες με τον μαζικό τους αγώνα ανάγκασαν την Ισπανική κυβέρνηση να ικανοποιήσει το αίτημά τους δίνοντάς τους τη δυνατότητα για μια αξιοπρεπή ζωή με ικανοποιητικό εισόδημα σημειώνει ο κ. Λαχανάς, υπογραμμίζοντας ότι δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση επικαλείται περιορισμούς από την Ε.Ε., και αφήνει ανεξέλεγκτη την αγορά και τους αγρότες έρμαια των ορέξεων των εμπόρων και των μεσαζόντων.

Ο κ. Λαχανάς τέλος καλεί τους συναδέλφους του να παραδειγματιστούν από τους αγώνες των Ισπανών συναδέλφων τους και να στηρίζουν μαζικά τις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται στην Ελλάδα, αφού ο αγώνας είναι μονόδρομος για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ