ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε τροχιά επανενεργοποίησης μπαίνει πλέον για τα καλά ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Εμπόρων του Αμπελώνα, ύστερα από μία περίοδο αδράνειας τα τελευταία χρόνια.

Μετά από τη συνάντηση επαγγελματιών και εμπόρων του Αμπελώνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα παρουσία και διοικητικών του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, οι διαδικασίες για την επανενεργοποίηση του συλλόγου ξεκίνησαν και ήδη μετά και από τη συμφωνία με δικαστικό, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης του συλλόγου το Σάββατο 21 Μαρτίου.

Πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας θα γίνει ένας απολογισμός της δράσης της προηγούμενης διοίκησης του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία στιγμή υπήρξε θετική εξέλιξη για το κληροδότημα Τσοπώτη το οποίος υπάρχει κίνδυνος να χαθεί για το σύλλογο αν δεν επανενεργοποιηθεί ο Σύλλογος στον οποίο δωρήθηκε το ακίνητο. Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δέχθηκε να σταματήσει τις διαδικασίες που θα αφαιρούσαν το κληροδότημα από το σύλλογο δεχόμενη το γεγονός ότι θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη διοίκησης στο σύλλογο.

Οσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές στο σύλλογο να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6937 007780 κ. Ανδρέου, 6974 811780 κ. Γκόλτσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ