ΑΝΑΣΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ FB

Κυρίαρχο θέμα συζήτησης είναι τις τελευταίες ημέρες στο Αργυροπούλι μία υπόθεση με αποστολή μηνυμάτων σε γυναίκες στο χωριό μέσω facebook αλλά και με ανάρτηση φωτογραφιών προϊόντων μοντάζ που γίνονται από προφίλ συλλόγου που υπάρχει στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης και για το οποίο υπήρξε καταγγελία λαθροχειρίας χθες από τη διοίκησή του.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται και συζητούνται στο Αργυροπούλι, πολλές κυρίες στο χωριό έχουν πάρει ενοχλητικά και σεξιστικά μηνύματα μέσα από τη σελίδα, ενώ διακινήθηκαν και κάποιες φωτογραφίες προϊόντα μοντάζ που θίγουν πρόσωπα και υπολήψεις.

Μάλιστα κάποια από τις κυρίες που δέχθηκε τα μηνύματα κατήγγειλε το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με πληροφορίες του paidisi.com έχει στα χέρια τις τις απαντήσεις που περίμενε για τον διακινητή αυτών των μηνυμάτων και σε συνεννόηση και με άλλες κυρίες του χωριού σκέφτονται να υποβάλουν μήνυση εναντίον αυτού του προσώπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς κατήγγειλε λαθροχειρία στη σελίδα του στο facebook, υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ