Η ΜΟΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Δήλωση του εκλεγμένου με τη ΔΑΚΕ στο δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας Ν. Παναγιώτου

Κάποιοι να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Να έχουν εμπιστοσύνη, να σέβονται και να μη φοβούνται τη γνώμη των συναδέλφων. Σε μια ιστορική και  δημοκρατική παράταξη οι συμφωνίες και οι συναλλαγές πίσω από τις πλάτες τους καθώς και πίσω από κλειστές πόρτες δεν έχουν θέση.

Ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ καθώς και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ μεταφέροντας την απόφαση της Ε.Ε ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε, σύμφωνα με την οποία « Η Ε.Ε ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε από θέση αρχής δεν παίρνει το μέρος κανενός  σε τυχόν ενδοπαραταξιακές διενέξεις και καλεί όλους τους συναδέλφους που ασπάζονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξης μας στη Λάρισα να μετέχουν στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020» στην οποία και προέδρευαν, όχι μόνο δε σεβάστηκαν την απόφαση της Ε.Ε., αλλά ούτε την πλειοψηφία των συναδέλφων που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.

Καμία από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τους συναδέλφους δεν μπήκε προς ψήφιση στο σώμα. Προφανώς τους τρόμαξε η μαζική συμμετοχή και φοβήθηκαν  την άποψή τους.

Και ενώ η απόφαση της Ε.Ε. ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε έλεγε ότι δεν παίρνει το μέρος κανενός , ήρθαν και μου πρότειναν ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!!

«Να δεχθώ να προταθεί ο έτερος υποψήφιος για πρόεδρος της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας τη φετινή χρονιά και με διαβεβαιώνουν ότι τη επόμενη χρονιά με απόφαση της ΕΕ !!! εγώ θα είμαι πάλι ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! »

Είτε με αποδέχονται οι συνάδελφοι της Λάρισας είτε όχι, ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι εγώ θα γίνω ξανά πρόεδρος, αρκεί να πω το ΝΑΙ. Η ψήφος των συναδέλφων λίγη σημασία έχει; Είτε εκλεγώ είτε δεν εκλεγώ, είτε είμαστε είτε δεν είμαστε πρώτη δύναμη, εγώ θα είμαι πρόεδρος!!! Οι αποφάσεις λαμβάνονται μέσα ή έξω από την κάλπη;

Και ως επιχείρημα, για να υποστηρίξουν αυτή τη άποψη, έφεραν ότι αυτοί (σημ. τα τρία εκλεγμένα μέλη στην ΟΛΜΕ από την παράταξη της ΔΑΚΕ), έτσι κάνουν και ο τρίτος γίνεται πρώτος για μισή θητεία, ο δεύτερος πρώτος για άλλη μισή και ο πρώτος τρίτος κ.ο.κ..

Διαμηνύω ότι η μόνη ΣΥΜΦΩΝΙΑ που κάνω, είναι αυτή με τους συναδέλφους. Για μένα αποτελεί συμβόλαιο τιμής η επάξια εκπροσώπησή τους  από οποιαδήποτε θέση με εκλέξουν.

Οι συνάδελφοι της παράταξης  και μόνο αυτοί έχουν για μένα  τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Παναγιώτου Νικόλαος

Πλειοψηφήσαν μέλος

Προεδρεύων Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας

Εκλεγμένος με τη ΔΑΚΕ ΔΕ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ