ΟΙ “ΚΥΝΗΓΟΙ” ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΝΑΚΙΑ…

«Ήταν μια ανοησία, δεν τα εννοούσαμε. Αφήστε μας,  δεν θα πειράξουμε κανέναν. Ήταν όλα ένα λάθος». Με αυτά τα λόγια εκλιπαρούσε χθες τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Βόλου ο 34 χρονος διαχειριστής της διαδικτυακής σελίδας «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών»,

σύμφωνα με το e-thessalia.gr. Το περιεχόμενο της σελίδας προκάλεσε «σάλο» χθες, μόλις γνωστοποιήθηκε η ύπαρξή της.

Ο διαχειριστής που δηλώνει στο προφίλ του και δόκιμος ανθυπολοχαγός του στρατού αλλά και  μέλη της ομάδας είναι πρόσωπα γνωστά στην Ασφάλεια. Η  δράση της κλειστής διαδικτυακής ομάδας που δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου έγινε γνωστή όταν άρχισε να εξαπλώνεται και να αποκτά μέλη.

Οι αναρτήσεις ξεχείλιζαν από μίσος κατά των προσφύγων και ποζάριζαν οι χρήστες με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας. Στο facebook η ομάδα μετρά 303 μέλη, ενώ δημιουργήθηκε μόλις στις 3 Μαρτίου. Οι φωτογραφίες με τα όπλα και τα στιλέτα από τους χρήστες της ομάδας κινητοποίησαν αμέσως την Ασφάλεια, που προχώρησε σε προσαγωγές φοβούμενη τυχόν επεισόδια και στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο.

Η Αστυνομία δεν στοιχειοθέτησε κατηγορίες σε βάρος του, ωστόσο, θα διαβιβάσει τον σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα Βόλου, προκειμένου να αποφανθεί εκείνος εάν προκύπτει παράβαση του νόμου περί ρατσισμού και προώθηση ρατσιστικής βίας. Ο προσαχθής αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος.

Πηγή: e-thessalia.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ