ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΔΟ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τη νίκη που του δίνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία πανηγύρισε ο Γ.Σ Τυρνάβου, που στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ επικράτησε στο κλειστό Β. Παρασκευόπουλος του Ολυμπιονίκη Μαγνησίας με σκορ 62-71.

Αποδεικνύοντας πως πανάξια βρίσκονται από την αρχή του πρωταθλήματος στην κορυφή οι παίκτες του Τυρνάβου, παρά τις απουσίες βασικών στελεχών αλλά και του κόουτς Αχ. Ζυγελόπουλου, εμφανίστηκαν αποφασισμένοι στο παρκέ και πανηγύρισαν τη νίκη απέναντι στην πολύ ανταγωνιστική ομάδα του Ολυμπιονίκη, υπό την καθοδήγηση του νεαρού κόουτς των ακαδημιών Β. Μασούρα, που συνέχισε το σερί των επιτυχιών.

Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, ωστόσο πιο παθιασμένοι οι Τυρναβίτες έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +5 για να πανηγυρίσουν στο τέλος τη νίκη και μαζί το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Δεκάλεπτα: 17-15, 35-34, 45-50, 62-71

Ολυμπιονίκης ΑΕΣ Μαγνησίας (Μυριντζής): Καραγεωργόπουλος 10, Βαρδάκης 4, Σιώμος Γ., Σιώμος Ν. 4, Διαμαντής, Μπερμπερι 29(3), Λιαδέλης 12, Κουτσογιάννης, Γιαννίκος 2, Τσιαμπαλής, Παπαδημητρίου, Ζουρνατζής 1.

Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Μασούρας): Στεφανής, Χασαμπαλιώτης 11(1), Αρότσιος Ν., Νικολίτσας, Παπακωνσταντίνου, Αμπντάλα 21(3), Αρότσιος Ι. 15(2), Κρητικός 4, Παπαμιχαήλ, Μουσουλής Γ. 18, Μουσουλής Α. 2.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σε συγχαρητήρια ανακοίνωσή της η διοίκηση του Γ.Σ Τυρνάβου αναφέρει τα εξής:

“Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη σημερινή τους νίκη , που την αφιερώνουμε στο προπονητή της ομάδας μας Αχιλλέα Ζυγελόπουλο και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς των ακαδημιών μας Μασούρα Βασίλειο που συνεχίζει το σερί των επιτυχιών”.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΤΟΥ

Η νίκη που «κλείδωσε» την άνοδο έφερε και τα πρώτα συγχαρητήρια για τον Γ.Σ Τυρνάβου, με την ομάδα του Άδμητου Βελεστίνου να συγχαίρει τους Τυρναβίτες για την επιτυχία σημειώνοντας τα εξής:

Ο Γ.Α.Σ. Βελεστίνου «Ο Άδμητος» συγχαίρει τον ιστορικό Γ.Σ. Τυρνάβου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία της ΕΣΚΑΘ.

Ευχόμαστε στους ανθρώπους της ομάδας να την δούνε ακόμα ψηλότερα.

Η οργάνωση των εντός έδρας αγώνων και το μπασκετικό επίπεδο του Τυρνάβου θα λείψουν από την Β΄ΕΣΚΑΘ.

Φυσικά, περιμένουμε να τους συγχαρούμε και διά ζώσης στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, στην έδρα μας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ