ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ ΛΥΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η γυναίκα ως Μητέρα, νοικοκυρά, σύντροφος, αναγκάζεται να αναλάβει πολλούς ρόλους. Καταλαμβάνει πλέον μια ισχυρή θέση στην κοινωνία. Αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τον αγώνα της, ιδιαίτερα από την Ελληνίδα αγρότισσα. Η καθημερινότητα της είναι σκληρή και κοινωνικά ελλιπής.

Η συρρίκνωση των εισοδημάτων από τις φορολογήσεις που επιβάλλονται στις αγροτικές οικογένειες, η αύξηση του ορίου ηλικίας στην ασφάλιση και παράλληλα ο περιορισμένος χρόνος από τις καθημερινές υποχρεώσεις στο σπίτι και στο χωράφι, την απογοητεύουν. Δεν παύει όμως να συνεχίζει τον αγώνα της για την ισοτιμία  και τις ανάγκες της στην σύγχρονη εποχή. Όλα αυτά της δημιουργούν την ελπίδα και τη σιγουριά ότι στο μέλλον αυτοί οι αγώνες θα βρουν την πλήρη δικαίωση, θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής της, αυτης  και της οικογενειών της και θα σηκώσει το δικό της ανάστημα για να προχωρήσει η κοινωνία μπροστά.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς τιμά την 8η Μάρτη,συμπαραστέκεται στον αγώνα των γυναικών, και καταδικάζει κάθε μορφή κοινωνικής καταπίεσης και ανισοτιμίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ