Η ΕΤΑΒΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΚΝΤ “ΕΥ ΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Τεράστια επιτυχία και τιμή  η βράβευση του  Συλλόγου Ταεκβοντό Αμπελώνα  “ΕΥΖΗΝ” από την Ένωση Ταεκβοντό  Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace στην Θεσσαλονίκη, για την κατάκτηση της 3ης θέσης, στην γενική βαθμολογική κατάταξη ανάμεσα από 121 συλλόγους από όλη την Βόρεια Ελλάδα και των 7 Αθλητών-τριών της ομάδας

που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα 3 προκριματικά πρωταθλήματα, ή κατέκτησαν πανελλήνια και  διεθνή διάκριση και θα στελεχώσουν την επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ σε διεθνής αγώνες στο εξωτερικό το 2020. Πρόκειται για τους αθλητές-τριες:

1) ΝΤΟΒΑ ΕΙΡΗΝΗ

2) ΔΡΑΜΗ ΑΝΝΑ

3) ΝΤΟΒΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

4) ΑΒΔΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

5) ΤΣΕΤΣΙΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

6) ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7)  ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ ΜΑΝΟΣ

Μια πολύ μεγάλη διάκριση για τον Σύλλογο “ΕΥΖΗΝ” και τους αθλητές του, ύστερα  από μια  έντονη, δύσκολη και γεμάτη με αγώνες  χρονιά εντός και εκτός Ελλάδος,  με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες.

Το Δ.Σ. και η πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους δασκάλους κ.κ. Μπάμπη Ντόβα και Μιχάλη Λάκη, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στα 3 πρωταθλήματα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.  και προσπάθησαν για το καλύτερο για αυτούς και την ομάδα,  στους καταπληκτικούς γονείς που είναι πάντα δίπλα, τους χορηγούς της ομάδας, τους συνεργάτες του συλλόγου, την Δημοτική αρχή και όλους όσοι συνέβαλαν και  στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο τον Σύλλογο των πρωταθλητών Ταεκβοντό  “ΕΥΖΗΝ” Αμπελώνα και τον βοήθησαν να βρίσκεται στις 3 πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ