ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στην ΑΕΛ κατέληξε το ντέρμπι του νομού για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ, καθώς η Λαρισινή ομάδα επικράτησε του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα με 73 – 70, υποχρεώνοντας τους Αμπελωνίτες στην τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Αμπελωνίτες καθώς ως και το 15ο λεπτό προηγούνταν σταθερά με διψήφια διαφορά. Από εκεί και μετά, όμως, οι παίχτες της ΑΕΛ αντέδρασαν, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ στο 33 – 38.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τους Αμπελωνίτες να προηγούνται με βραχεία κεφαλή, κάνοντας όμως πολλά λάθη και άσχημες επιλογές, γεγονός, που έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΛ δυο λεπτά πριν το τέλος, να περάσει μπροστά στο σκορ. Οι Αμπελωνίτες ισοφάρισαν αμέσως, όμως η ομάδα της ΑΕΛ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, ευστόχησε στην επίθεσή της και έτσι πήρε μια πολύτιμη νίκη με 73 – 70.

Στις τάξεις των Αμπελωνιτών επικρατεί έντονος προβληματισμός καθώς οι εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα δεν είναι ικανοποιητικές ενώ το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, με 5 ομάδες να διεκδικούν στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, τις τέσσερις προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στα play offs!

Ο Γ.Σ.Αμπελώνα εξακολουθεί πάντως να κρατά τις τύχες στα χέρια του καθώς και οι πρωτοπόροι Γόμφοι ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον Α.Ο. Τρίκαλα και έτσι η διαφορά τους παραμένει στον έναν βαθμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ