ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. ανακοινώνει ότι στο ευρύτερο πλαίσιο πρόληψης της μετάδοσης του κορονοϊού στη Λάρισα προβαίνει στα εξής:

α) Αναστολή δραστηριότητας για τις Ακαδημίες Μπάσκετ και Βόλλεϊ, αγοριών και κοριτσιών, δηλαδή της άθλησης σε κλειστά γυμναστήρια έως 22/3/2020.
β) Αναστολή δραστηριότητας για τα μη αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου (γεννηθέντες τα έτη 20010-2011-2012-2013 και 2014) και Στίβου. Απαγόρευση χρήσης αποδυτηρίων για όλα τα τμήματα. Τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους (προπονήσεις-αγώνες) αναμένοντας νεότερη ενημέρωση από την ΕΠΣΛ.
γ) Όλοι οι αγώνες των ανδρικών και γυναικείων τμημάτων Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών έως 22/3/2020, κατόπιν σχετικής οδηγίας των οικείων ομοσπονδιών.
“Θεωρούμε χρέος μας να δείξουμε άπαντες συνέπεια και πειθαρχία στις οδηγίες των ειδικών και να δράσουμε ψύχραιμα και συνετά. Το νόημα της πρόληψης δεν περιορίζεται στους αθλητές και τις αθλήτριες, αλλά επεκτείνεται και στον ενδεχόμενο κίνδυνο μετάδοσης του ιού στους γηραιότερους και τις ευπαθείς ομάδες του περιβάλλοντός μας. Πρόκειται δηλαδή για μέτρο περιοριστικού χαρακτήρα, αλλά αφορά στις οικογένειές μας, στους ανθρώπους που αγαπούμε”, τονίζει η διοίκηση του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ