ΒΑΝΔΑΛΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Την αγανάκτηση αναγνωστών του paidis.com προκάλεσε η ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων βάνδαλων που γέμισαν με συνθήματα τους φρεσκοβαμμένους τοίχους του δημοτικού γηπέδου στον Τύρναβο ακυρώνοντας μια καλή προσπάθεια του δήμου και προκαλώντας μια επιπλέον δαπάνη σε βάρος των δημοτών.
Μάλιστα αναγνώστης που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες κάλεσε “τη δημοτική αρχή να αναζητήσει επίμονα τους βάνδαλους και να τους αναγκάσει να πληρώσουν για τη ζημιά που έκαναν. Συνθήματα υπέρ της ΑΕΛ γράφουν συγκεκριμένοι δήθεν φίλαθλοι και τα χρώματα τα προμηθεύονται από συγκεκριμένα καταστήματα”, σημείωνε ο αναγνώστης.

Ο Ν. ΤΣΙΚΟΥΡΑΣ

Την ίδια ώρα την αγανάκτησή του εξέφρασε και ο γνωστός πρωταθλητής δρόμων αντοχής Νίκος Τσικούρας με ανάρτησή του στο fb στην οποία αναφέρει:

“Θλίψη, στεναχώρια και οργή είναι τα πρώτα αισθήματα που μου προκάλεσαν οι εικόνες που αντίκρισα το απόγευμα έξω από το γήπεδο του Τυρνάβου κατά την διάρκεια της καθιερωμένης μου προπόνησης. Κάποιοι ασυνείδητοι, οι οποίοι προφανώς και δεν σέβονται τον εαυτό τους πρώτα απ’ όλα, επιδόθηκαν σε βανδαλισμούς στους εξωτερικούς τοίχους του γηπέδου, οι οποίοι πριν ένα χρόνο περίπου είχαν βαφτεί.
Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες. Προσωπικά, ως άνθρωπος του αθλητισμού, δεν μπορώ να κατανοήσω πως υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι αρέσκονται στο να προκαλούν φθορές και να καταστρέφουν περιουσία που δεν τους ανήκει, πόσο μάλλον μιας αθλητικής εγκατάστασης όπου γαλουχούνται μικρά παιδιά που αγαπάνε τον αθλητισμό. Ο τόπος μας στο παρελθόν αλλά και τώρα, έχει αρκετές διακρίσεις στον αθλητισμό γενικότερα. Στο χέρι όλων μας είναι να έρθουν και άλλες διακρίσεις στο μέλλον προτρέποντας τα μικρά παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Για να γίνει αυτό όμως, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι, να προστατέψουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στους μικρούς «πρωταθλητές»”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com