ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΖΗΤΑ Η ΟΡΜΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Επιστολή της παράταξης προς το δήμαρχο Λαρισαίων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Τις τελευταίες εβδομάδες ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται από την επιθετική εξάπλωση του νέου κορωνοϊού Covid 19. Συνέπεια αυτού του γεγονότος είναι η λήψη έκτακτων μέτρων τόσο σε επίπεδο κυβέρνησης όσο και σε επίπεδο Περιφερειών και Δήμων, με σκοπό την προστασία του πληθυσμού και την κατάλληλη προετοιμασία των αρμόδιων φορέων.

Όλοι μας αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες έχουμε την ατομική μας ευθύνη να υπακούσουμε την επιστημονική κοινότητα και να κάνουμε πράξη τα προληπτικά μέτρα που προτείνονται.

Μόλις χθες ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Λαρισαίων ορισμένα μέτρα πρόληψης και προστασίας του πληθυσμού της πόλης μας και θεωρούμε σκόπιμο να συγκληθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων, με σκοπό την ορθή ενημέρωσή μας τόσο από εσάς όσο και από αρμόδιους επιστήμονες (ή φορείς), ώστε από κοινού να δράσουμε για την άμεση και αποτελεσματική υιοθέτηση των παραπάνω απαραίτητων μέτρων πρόληψης. Και τούτο λόγω της ιδιαίτερης φύσης του ιού αυτού.

Η Ορμή Ανανέωσης θεωρεί πως η υγεία των συμπολιτών μας θα πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες της πανδημίας και είναι έτοιμη να συνδράμει όπου απαιτηθεί στο βαθμό των δυνατοτήτων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ