ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έκκληση του δημάρχου για αποφυγή συνωστισμού στα καφέ

«Υπάρχει ένα τμήμα της κοινωνίας που κοιμάται και πρέπει να ξυπνήσει για να μην έχουμε εικόνες της γειτονικής Ιταλίας». Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο πλαίσιο έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχιακό μέγαρο, με αφορμή τα μέτρα πρόληψης

ενάντια στην εξάπλωση του κοροναιού.

Καλώντας τους πολίτες να αποφεύγουν τον συνωστισμό στα καφέ της πόλης ο δήμαρχος Λαρισαίων περιέγραψε τα μέτρα που αφορούν στις δομές του δήμου (δημοτολόγιο, τμήμα εσόδων, κοιν. πολιτικής κλπ.) ανακοινώνοντας παράλληλα την τοποθέτηση υπαλλήλου της δημοτικής αστυνομίας στις εισόδους για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

“Παρακαλώ τους πολίτες που δεν έχουν απόλυτη ανάγκη να μην έρχονται στις δομές μας παρά μόνο για τα αναγκαία πράγματα, έτσι ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός. Καλύτερα να περιμένουν έξω, ακόμη και στον δρόμο. Οι δημοτικοί αστυνόμοι θα έρχονται σε συνεννόηση με τους προϊσταμένους για να εισέρχονται στα κτίρια λίγα- λίγα άτομα”, σημείωσε ο δήμαρχος Λαρισαίων.

“Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν δυσκολίες και η προσπάθεια ανακοπής της μετάδοσης της νόσου θα πρέπει να είναι πιο ισχυρή”, υπογράμμισε ο κ. Καλογιάννης απευθύνοντας για μια ακόμη φορά έκκληση στους πολίτες και σημειώνοντας την προσωπική ευθύνη του καθενός.

“Μην τρέχουμε εκ των υστέρων να βρούμε δικαιολογίες. Καλούμαστε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», κατέληξε ο δήμαρχος Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ