ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Το ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας ανακοινώνει πως το Κοινωνικό Πολύκεντρο της ΑΔΕΔΥ, με αίσθημα ευθύνης και εφαρμόζοντας τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, τα οποία προβλέπουν αναστολή λειτουργίας δύο εβδομάδων για όλες τις εκπαιδευτικές δομές της χώρας, αποφάσισε την αναστολή όλων των προγραμματισμένων επιμορφωτικών προγραμμάτων του.

Πιο συγκεκριμένα αναστέλλονται, μέχρι νεωτέρας, όλες οι εκπαιδευτικές δράσεις, με τίτλο «Συνδικαλιστική Ι – Οικονομικές εξελίξεις και Δημόσιος τομέας», που υλοποιεί το Κοινωνικό Πολύκεντρο στις πόλεις: Θεσσαλονίκη (2 τμήματα), Ιωάννινα (2 τμήματα), Κοζάνη (1 τμήμα), Λάρισα (2 τμήματα), Άρτα (1 τμήμα) και Σέρρες (1 τμήμα), στο πλαίσιο της Πράξης: «Δράσεις ενίσχυσης της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ».

Τα συγκεκριμένα επιμορφωτικά Προγράμματα ,που στο νομό Λάρισας πραγματοποιούνται στο 6ο  Γυμνάσιο Λάρισας , θα ολοκληρωθούν μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν, για τις όποιες εξελίξεις, με νεότερη ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ