Η ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Ανακοίνωση της Τοπικής Επιτροπής Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν. Λάρισας που επισημαίνει ότι ο Ν. Παναγιώτου έθεσε εαυτόν εκτός παράταξης

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
τη στιγμή που η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές ,έχοντας να αντιμετωπίσει από τη μία τον φοβερό ιό που έχει σκεπάσει όλο τον πλανήτη και από την άλλη τις μεταναστευτικές ροές που απειλούν να εισβάλλουν στην ελληνική γη, δυστυχώς εμείς είμαστε αναγκασμένοι

να αναλωνόμαστε με τη συγκρότηση του ΔΣ της ΕΛΜΕ ν. Λάρισας καθώς  και τα τερτίπια της ΠΕΚ, των ΣΥΝΕΚ και του Παναγιώτου.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, την παράταξη της ΔΑΚΕ στο ΔΣ  της ΕΛΜΕ εκπροσωπούν επάξια τα τρία από τα τέσσερα μέλη( οι Φούντας Α., Μπατσίλα Δ. και  Κωστόπουλος Κ.). Δυστυχώς το τέταρτο μέλος (Παναγιώτου Ν.) επέλεξε να κινείται επί της ουσίας αυτόνομα , λειτουργώντας και αποφασίζοντας ως ανεξάρτητος και ενάντια στις αποφάσεις της ΔΑΚΕ ΔΕ καθώς και της ΤΕ. Με την αίτηση εγγραφής του επέλεξε να παραπλανήσει και να παίξει με την παράταξη, απολαμβάνοντας την εμπλοκή που δημιουργούσε μαζί με τις παρατάξεις της ΠΕΚ και των ΣΥΝΕΚ (ξεκάθαρα και κατά γενική ομολογία, τους προτίμησε για συναγωνιστές).

Η ΔΑΚΕ ΔΕ καθώς και η ΤΕ εξάντλησαν όλα τα περιθώρια διαλόγου και επικοινωνίας με τον πρώην πλέον συναγωνιστή Ν. Παναγιώτου, ώστε να σταματήσει να δυναμιτίζει το κλίμα στους κόλπους της παράταξης. Όλες οι προσπάθειες δυστυχώς έπεσαν στο κενό.

Ελπίζαμε, έστω και την ύστατη στιγμή, στο ΔΣ της Παρασκευής 13 Μαρτίου, να διορθώσει τα λάθη και τις επιλογές του και να συνταχθεί επιτέλους με  τις αποφάσεις της παράταξης και να τις στηρίξει, όπως δεσμεύτηκε τελικά (παρά τις αρχικές υπεκφυγές του)!

Δυστυχώς, όμως επέλεξε να συνδράμει σ’ άλλο ένα αδιέξοδο, όσον αφορά στη συγκρότηση Προεδρείου, και χωρίς να ενημερώσει για μια ακόμα φορά τον Πρόεδρο της παράταξης , προτίμησε να δραπετεύσει από το ΔΣ της ΕΛΜΕ  μέρα μεσημέρι δηλώνοντας την παραίτησή του!

Ως εκ τούτου ο κ. Παναγιώτου δυστυχώς δεν εκφράζει πλέον τις θέσεις και τις  αρχές του κανονισμού λειτουργίας της ΔΑΚΕ ΔΕ, επέλεξε να μην συμπορευτεί μαζί της και θέτει εαυτόν εκτός παράταξης.

Του ευχόμαστε καλή τύχη σε οποιονδήποτε συνδικαλιστικό χώρο επιλέξει να ενταχθεί στο μέλλον.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η ΔΑΚΕ δεν εκβιάζεται και δεν απειλείται από κανέναν.

Υ.Γ.: Καλή δύναμη σ’ όλους τους Έλληνες καθώς και στα παλικάρια που μέρα νύχτα φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ