ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ανακοίνωση που υπογράφουν οι Υποθηκοφύλακες Λάρισας, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Φαρσάλων και Αγιάς

Ακολουθώντας τις εκδοθείσες διατάξεις από τις αρμόδιες αρχές για τη λήψη μέτρων προς πρόληψη και περιορισμό της διάδοσης της νόσου του κορωνοϊού, σε συνδυασμό και με την εκδοθείσα εγκύκλιο του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , κατόπιν και της εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων καθημερινά,

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ οι συναλλαγές με τα κάτωθι Υποθηκοφυλακεία και Κτηματολογικά Γραφεία από την Δευτέρα 16/3/20 και μέχρι νεωτέρας, θα διεξάγονται ως εξής:

1. Αιτήσεις για πιστοποιητικά και αντίγραφα θα γίνονται δεκτές μόνο με τηλεομοιοτυπία (Fax) ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (e mail) και η πληρωμή τους μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης
(και για την αποστολή των παραγγελλομένων).

2. Κατάθεση εγγράφων από δικηγόρους, συμβολαιογράφους και δικαστικούς επιμελητές θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, η δε πληρωμή τους αποκλειστικά και μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κάθε περαιτέρω εργασία θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και με βάση τον βαθμό του κατεπείγοντος.
Όλοι θα εξυπηρετούνται ελαχιστοποιώντας κατά το δυνατόν την φυσική παρουσία εντός των γραφείων μας, μέχρι νεωτέρας.

Είναι ζήτημα υψίστης σημασίας, που έγκειται στην προσωπική και συλλογική ευθύνη, καθώς προέχει η υγεία όλων μας και σ” αυτό πρέπει να συμβάλλουμε κατά το δυνατόν.

Ελπίζουμε στην κατανόηση και στη συνεργασία σας .

Με τιμή
Οι Υποθηκοφύλακες Λάρισας, Τυρνάβου, Ελασσόνας, Φαρσάλων και Αγιάς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ