ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΛΟΥΠΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων για τα μέτρα προστασίας από κορωναιό

  1. Από αύριο Δευτέρα και μέχρι νεωτέρας ο Δήμος Λαρισαίων θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας. Τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ των συμπολιτών μας θα διεκπεραιώνονται με τον εξής τρόπο:

  • Τηλεφωνικά στο 2413 500400 και 2413 500294, στα οποία απαντά το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών
  • Ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: protokolo@larissa-dimos.gr  του τμήματος Πρωτοκόλλου του Δήμου.

Τα αιτήματα αυτά εφόσον ολοκληρωθεί η διεκπεραίωση τους θα παραδίδονται στον πολίτη κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, σε συγκεκριμένο χρόνο,  στην είσοδο των δημοτικών δομών (Δημαρχείο,  Διεύθυνση Πολεοδομίας που στεγάζεται στο κτίριο Καρανίκα και Δημοτικό κτίριο στη συμβολή Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων). Ο πολίτης για την παραλαβή του διεκπεραιωμένου αιτήματος θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική ταυτότητα.

  1. Μετά την επιβεβαίωση κρούσματος στην πόλη μας, η Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα θα παραμείνει κλειστή και αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου θα γίνει η απολύμανσή της χώρων της.

Ενημερώνονται ό,τι όσοι παραβρέθηκαν στις 8 Μαρτίου στην εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης με φωτογραφίες του Τ. Τλούπα (την τελευταία πριν την ματαίωση όλων των εκδηλώσεων του Δήμου) πρέπει για 14 ημέρες συνολικά από την ημερομηνία της εκδήλωσης  και άρα μια εβδομάδα από σήμερα, να αυτοπεριοριστούν στο σπίτι τους,   να παρακολουθούν την υγεία τους και να συνεννοηθούν με τον προσωπικό τους γιατρό με την πιθανή εμφάνιση οποιουδήποτε  συμπτώματος.

  1. Αναστέλλεται η λειτουργία του τμήματος Ενδυσης – Υπόδησης των λαϊκών αγορών. Τα υπόλοιπο τμήμα των Λαϊκών αγορών που αφορά τρόφιμα, του οποίου η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί από τους φορείς της πολιτείας, πρέπει να λειτουργεί με απόλυτη τήρηση των μέτρων προστασίας που όλοι πλέον γνωρίζουν.

Επιμένουμε επίσης να περιοριστεί η επισκεψιμότητα από τους πολίτες.

  1. Από αύριο Δευτέρα αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η λειτουργία των Παιδικών χαρών του Δήμου και ταυτόχρονα απολυμαίνονται. Τούτο γιατί παρατηρήθηκε και σ΄ αυτές συνωστισμός.

Τέλος, επισημαίνουμε για ακόμα μια φορά την προτροπή «Μένουμε Σπίτι» του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ αποφεύγοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο τον συγχρωτισμό.

Με ψυχραιμία, σύνεση και προσοχή απ’  όλους μας,   η συνέχεια μπορεί να είναι καλή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ