ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ… ΛΙΛΙΓΚΟΥΧ ΚΟΡΟΝ Ο «ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ»

Την ώρα που «έγκυροι» της ενημέρωσης βρέθηκαν εκτεθειμένοι ανεπανόρθωτα στη Λάρισα τη δική του μάχη για την ενημέρωση και την πρόληψη ενάντια στον κοροναϊό δίνει μεταξύ άλλων και ο Δημοτικός Κουκλοθίασος «Τιριτόμπα».

Μια μάχη που όχι απλά δείχνει να κερδίζει, μα και να γεμίζει με χαμόγελα την πόλη, καθώς με μοναδικό και παιχνιδιάρικό συνάμα ύφος δίνει το στίγμα στους λιλιπούτειους Λαρισαίους και τους γονείς τους.

Απολαύστε την ανακοίνωση του κουκλοθιάσου που αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί μας Λιλιπουλήτες και Λιλιπουλίτισες – ΛΙΛΙΓΚΟΥΧ!

Μετά από ανακοίνωση του δημάρχου Χαρχούδα τα σχολεία και τα εργαστήρια της Λιλιπούπολης θα παραμείνουν κλειστά για δύο εβδομάδες.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Λιλιπούπολης η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο.
Επαναλάβετε για να το εμπεδώσετε :
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

Παρακαλούμε κρατήστε τους Μπιξ Μπιξ και τις Μπομπίλες σας στο σπίτι, ζουλήξτε άφθονους Μπέμπαντες στο χεράκι τους , παίξτε με τη φαντασία σας και πλύνετε χεράκια σχολαστικά.

Το πρώτο κρούσμα , η 22χρονη κολυμβήτρια Κινέζα βρίσκεται σε καραντίνα μέσα στη μαγιονέζα της – αλλά είναι καλά στην υγεία της- .

Η άμεση επαφή της Κινέζας με τον καπετάνιο στο τιμόνι που τρώει μια φλούδα από λεμόνι εξετάζεται και θα σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Δόκτωρ Δρακατώρ εργάζεται σκληρά για την δημιουργία νέου λιλημβολίου κατά του ιού Λιλιγκούχ Κορόν και θα τα καταφέρει αν είστε όλοι συνεπείς με τις οδηγίες.

Μέχρι τότε κομμένες οι βόλτες στα στενά της Λιλιπούπολης , αν σκάσατε από τώρα μέσα στο σπίτι βγείτε ΕΞΩ από την πόλη , απολαύστε τον ζεστό ήλιο στο Λιλιγρό και τραγουδήστε τα τραγούδια της Λιλιπούπολης.

Επαναλάβετε πολλές φορές την ημέρα το μότο για να το εμπεδώσετε :
Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.

Μέχρι νεοτέρας ….ΓΚΟΥΧ!».

Μπράβο στα παιδιά του «Τιριτόμπα» που στέλνουν το μήνυμα με τον δικό τους τρόπο, γιατί όντως η πρόληψη είναι το καλύτερο φάρμακο, σε πείσμα τρομολάγνων και ανεύθυνων που τις προηγούμενες μέρες έδωσαν τη δική τους αποτυχημένη «παράσταση» για να την κατεβάσουν άρον-άρον και δίχως συγγνώμη…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ