ΣΥΝ.Ε.Κ. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης

Είναι ευθύνη και χρέος όλων μας
Αναγνωρίζοντας το κρίσιμο και ανησυχητικό σημείο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί με την απόφαση να ζητήσουμε την αναβολή των ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας, όσο μαίνεται η εξάπλωση του ιού

και για όσο ισχύουν οι απαγορεύσεις, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του.

Κάνουμε δηλαδή το αυτονόητο.

Ως εκπαιδευτικοί οφείλουμε να δώσουμε το παράδειγμα. Προέχει η υγεία και η ζωή όλων των ανθρώπων.

Ως πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά οφείλουμε να σεβόμαστε και δια του παραδείγματος ό, τι επιτάσσει το συμφέρον του συλλογικού μας βίου. Το ενδιαφέρον για τους συνανθρώπους μας, η ηθική υποχρέωση όλων μας να φροντίζουμε για την προστασία τους, καθώς και ο σεβασμός στο ρόλο, τον οποίο μας ανέθεσε η εκπαιδευτική κοινότητα, αποτελούν τα κίνητρα αυτής της πρωτοβουλίας και μόνο αυτά.

Δηλώνουμε ότι δεν προτιθέμεθα να απαντήσουμε σε μικροπολιτικής σκοπιμότητας αιτιάσεις εναντίον της συγκεκριμένης στάσης μας, γιατί δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συνδέσει την άμυνα που οφείλουμε όλοι οι πολίτες να αναπτύξουμε απέναντι στην εκθετική αύξηση των κρουσμάτων από τον κορωνοϊό με ζητήματα που αφορούν την ΕΛΜΕ Λάρισας.

Το ΔΣ έχει την ευχέρεια δια περιφοράς να αποφασίζει για την ανάδειξη ζητημάτων που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Δεν διασπείρουμε τον ιό, προσέχουμε αποφεύγοντας συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους για το καλό όλων μας.

Στη δύσκολη μάχη που δίνει η ανθρωπότητα είμαστε αλληλέγγυοι για να νικήσουμε αυτή τη νέα κρίση και πιστεύουμε ότι θα βγούμε δυνατότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι για την αξία και την προσφορά των Δημόσιων αγαθών της Υγείας και της Παιδείας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ