Η ΑΚΥΡΗ Τ.Ε. ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ν. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γιώργος Νταφούλης, Φυσικός, Δ/ντής 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων

Μεγάλο  ολίσθημα σε αντιδημοκρατικά μονοπάτια είναι η ανακοίνωση της άκυρης Τοπικής Επιτροπής ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας, σχετικά με τον συνάδελφο Παναγιώτου Νικόλαο και τη  συγκρότηση προεδρείου στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Η αήθης, προσωπική και πρωτοφανής επίθεση στο  συνάδελφο, Παναγιώτου Νικόλαο δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας, αμηχανία και σύγχυση. Για σας, όποιοι Δακίτες δε σκύβουν το κεφάλι στις όποιες υποδείξεις των προέδρων της Αθήνας και στις αποφάσεις της άκυρης Τοπικής Επιτροπής της ΔΑΚΕ  Λάρισας, που είναι αντίθετες με τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΑΚΕ Δ.Ε. είναι «εκτός παράταξης ΔΑΚΕ» και μας  προτείνετε να πάμε σε άλλο συνδικαλιστικό χώρο!!!

Το θράσος σας δεν έχει όρια, αλλά να ξέρετε   ότι πλέον εκπροσωπείτε το ελάχιστο ποσοστό Δακιτών, γιατί κι εκείνοι  που σας στήριξαν πρόσφατα, τώρα αλλάζουν γνώμη μαθαίνοντας την αλήθεια.

Η προπαγάνδα , τα ψεύδη και η λάσπη σε συναδέλφους δεν είναι χαρακτηριστικά της ΔΑΚΕ. Στήσατε μια Γενική Συνέλευση (χωρίς να γίνει καμιά ψηφοφορία), επιβάλλατε με καθεστωτική νοοτροπία τα σχέδιά σας, παραβαίνοντας αρχές και κανονισμούς και τώρα εκβιάζετε και απειλείτε. Φτάσατε σε σημείο να διαγράψετε το  συνάδελφο, Παναγιώτου Νικόλαο, επειδή παραιτήθηκε από μέλος της ΕΛΜΕ Λάρισας, για να διευκολύνει τη συγκρότηση του προεδρείου στην ΕΛΜΕ.

Ξεχάσατε ότι ο συνάδελφος, Ζέρβας Κωνσταντίνος, παραιτήθηκε από μέλος της ΕΛΜΕ και τώρα είναι δίπλα σας στην Τοπική Επιτροπή!!! Ούτε για τη διαγραφή δεν τηρήσατε τον κανονισμό λειτουργίας της ΔΑΚΕ!

Η καθεστωτική αυτή νοοτροπία που εκφράζετε δεν είναι χαρακτηριστικό της ΔΑΚΕ, αλλά κάποιων συναδέλφων μέσα στην Τ.Ε. που λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» και έχουν στόχο τη  διάσπαση της παράταξης.

Με ιδιαίτερα ειρωνικό κι απαξιωτικό τρόπο αναφέρεστε και στους συναδέλφους της ΠΕΚ και των ΣΥΝΕΚ κι ύστερα θέλετε την στήριξή τους στην ψηφοφορία για την εκλογή του Φούντα Αθανασίου ως πρόεδρο στην ΕΛΜΕ;

Επικαλείσθε τεχνηέντως τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας με τον κορονοϊό και με τους μετανάστες και ότι ξοδεύετε ενέργεια για τη συγκρότηση του προεδρείου της ΕΛΜΕ και δεν έχετε χρόνο για την επίλυση των προβλημάτων της Ελλάδος! Μήπως σκέφτεστε να επιστρατευθείτε για τη φύλαξη των συνόρων;

Δυναμιτίζετε το κλίμα της παράταξης, οδηγείτε τη ΔΑΚΕ σε διάσπαση, αλλά η πλειοψηφία των Δακιτών θέλοντας μόνο την ΕΝΟΤΗΤΑ θα σας ακυρώσει στο εγγύς μέλλον.

Ανοίξατε τον ασκό του Αιόλου!!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ