ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

Σε μια θαυμάσια πρωτοβουλία προχώρησε Λαρισαίος επιχειρηματίας, που κλείνοντας το κατάστημά του στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κοροναϊού φρόντισε μικροί και μεγάλοι να μην στερηθούν τα παιχνίδια του προχωρώντας στον δανεισμό τους εντελώς δωρεάν.

Από το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν η επιχείρηση του Α. Σακελλάρη προχώρησε στη δράση, η οποία συνεχίζεται πλέον διαδικτυακά, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν το αγαπημένο τους επιτραπέζιο παιχνίδι και να συνεννοηθούν για την παραλαβή, επιστρέφοντάς το όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και δίχως καμία οικονομική επιβάρυνση.

“Με την υγεία μας δεν παίζουμε, ωστόσο τα παιχνίδια Θέλουν και Μπορούν να μας κάνουν να περνάμε όλοι καλύτερα στις πιο δύσκολες καταστάσεις!”, σημειώνει ο κ. Σακελλάρης, τονίζοντας πως τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και η απολύμανση των παιχνιδιών με ψεκασμό τόσο κατά την παράδοση όσο και με την επιστροφή τους, ενώ τα “Playhouse” περιμένουν τους φίλους τους προκειμένου να χαρούν από το σπίτι τα επιτραπέζια της αρεσκείας τους.

Ας μας επιτραπεί το σχόλιο, βλέπει μακριά μα και δίπλα του ο κ. Σακελλάρης και μπράβο του…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ