ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΗΣ Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δείτε όλους τους νικητές της λαχειοφόρου

Με συλλόγους, αθλητές και φιλάθλους να παραμένουν στα… πιτς μέχρι νεωτέρας λόγω κορωναϊού ο Γ.Σ Τυρνάβου ανακοίνωσε τα ονόματα των τυχερών της λαχειοφόρου που πραγματοποιήθηκε στην ανάπαυλα του τελευταίου εντός έδρας νικηφόρου αγώνα με τους Τιτάνες Αλμυρού, ευχαριστώντας όλους για τη στήριξη και τη συμμετοχή, όπως και τους χορηγούς για την προσφορά

των πλούσιων δώρων.

Αμπελωνίτης ήταν ο υπερτυχερός της κλήρωσης, καθώς ο φίλαθλος της ομάδας Αθ. Μπιζιώτας κέρδισε το πρώτο και μεγάλο δώρο για τη διήμερη διανυκτέρευση στο Hotel ΔΙΑΣ στον Πλαταμώνα, ενώ η διοίκηση ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του «ΔΙΑΣ HOTEL» κ. Άλκη Σακογιάννη για την ευγενική προσφορά του.

Οι υπόλοιποι τυχεροί όπως ανακοινώθηκαν από το σωματείο είναι οι εξής:

Για το δεύτερο δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου BOSS από το κατάστημα οπτικών Παπαϊωάννου στη Λάρισα τυχερός ήταν ο φίλαθλος της ομάδας Καραούζας Δημήτριος. Η διοίκηση ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Βασίλειο Παπαϊωάννου για την ευγενική προσφορά του προς το σύλλογο.

Το τρίτο δώρο ένα smartwatch ήταν μια προσφορά του καταστήματος PC MANIA GR και νικητής ήταν ο νεαρός Μπαντραλέξης Στέφανος από τα Δέντρα.
Ευχαριστίες από τη διοίκηση στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και παίκτη της ομάδας Δημήτριο Νικολίτσα για την ευγενική του προσφορά προς τον σύλλογο.

Το τέταρτο δώρο x 3 ήταν προσφορά της εταιρίας CAR WASH 111 και είχε τρεις νικητές και περιελάμβανε ένα πλήρες εσωτερικό και εξωτερικό πλύσιμο του αυτοκινήτου τους.
Πρώτος νικητής ο προπονητής του Αίαντα Τυρνάβου κ. Τζαφέρης Γεώργιος !!!
Δεύτερη νικήτρια η κυρία Βάσω Καζάκη !!!
Τρίτη νικήτρια η παίκτρια βόλεϊ της ΑΕΛ Γωγώ Παπακωνσταντίνου !!!
Η διοίκηση ευχαριστεί τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ. Δημήτριο Αδάμ για την ευγενική του προσφορά προς το σύλλογο.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com