ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Π.Σ. Θ. ΠΑΙΔΗ

Δύσκολες ώρες για τον περιφερειακό σύμβουλο Θανάση Παιδή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η μητέρα του Ιωάννα.

Η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020, και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, στην Ελασσόνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Αγίου Δημήτριου Ελασσόνας, στον όποιο η εκλιπούσα είχε δραστηριοποιηθεί.

Βαρύ το πένθος για τον Θ. Παιδή που αποχαιρέτισε τη μητέρα του ως εξής:

“Αγαπημένη μας Μαμά!!! Έζησες μια ζωή γεμάτη αγάπη, πίστη, αξιοπρέπεια, ευγένεια, αρχοντιά. Ξεχώρισες για όλα αυτά. Μας τα έμαθες όλα αυτά με το παράδειγμα σου και την άπειρη υπομονή σου. Έδωσες πολλή αγάπη και πήρες πολλή αγάπη. Έδωσες αξία και πήρες αξία. Στάθηκες δίπλα μας με αγάπη, αφοσίωση, αλλά και απόλυτη ελευθερία. Μας κράτησες το χέρι σε όλες τις χαρές, αλλά και στα λάθη μας ακόμη πιο σφιχτά. Μας έλεγες πάντα ότι «όλα θα πάνε καλά» και όπου μπορούμε να κάνουμε το καλό, να κάνουμε το καλό. Μας αφήνει κενό, αλλά φεύγεις για τα χέρια του Θεού που τόσο πολύ αγάπησες. Είθε να ανταμώσετε με τον μπαμπά στους κόλπους του Αβραάμ.
Αντίο Μαμά, αντίο Μπέμπα, κάναμε πολλά όμορφα μαζί, περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές και όσα έμειναν για το μέλλον θα τα ζήσουμε μαζί και για σένα.
ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!”.

Θερμά συλλυπητήρια και από τη σελίδα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ