ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΔΥΟ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Περιστατικό τραυματισμού και στη Γιάννουλη

Δεν έχει τέλος η ασυνειδησία των απαράδεκτων που επιμένουν να «θερίζουν» αθώες ψυχές που βρίσκονται στο διάβα τους δίχως να υπολογίζουν τίποτα και κανέναν, καθώς σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο paidis.com εγκληματική ήταν η δράση αγνώστου που μπρος στα μάτια μικρών παιδιών παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε δύο σκυλιά.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο στη Φαλάνη, ενώ σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του ενός εκ των δύο ζώων που βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του ΙΧ, ο οποίος επικαλείται τις μαρτυρίες μικρών παιδιών που έπαιζαν σε διπλανό πάρκο, ο δράστης κινούνταν με αυτοκίνητο σκούρου χρώματος (πιθανότατα μαύρου) και φέρεται να κινήθηκε εναντίον των σκυλιών που βρίσκονταν στην άκρη του μεγάλου σε πλάτους δρόμου!

Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπισθεί ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει για το περιστατικό, την ώρα που προβληματίζει το γεγονός πως λίγες μέρες νωρίτερα ανάλογο συμβάν καταγράφηκε και στην περιοχή της Γιάννουλης, στο ύψος των εργατικών κατοικιών.

Θύμα αυτή τη φορά ένας μικρόσωμος σκυλάκος (φωτο), που παρασύρθηκε από όχημα που δεν σταμάτησε, για να ακολουθήσει και δεύτερο αυτοκίνητο, με τον οδηγό του χωρίς να «κόψει» ταχύτητα να περνά πάνω από το ήδη τραυματισμένο ζώο εγκαταλείποντας επίσης τον τόπο του ατυχήματος!

Το σκυλάκι εντοπίστηκε εγκαίρως από φιλόζωη, που το μετέφερε σε κτηνιατρείο, όπου και χειρουργήθηκε, καθώς οι ακτινογραφίες έδειξαν κάταγμα στον κόκκυγα, εξάρθρωμα στο ένα ισχίο και διπλό εξάρθρωμα στο ιερό οστό και από τις δυο πλευρές.

Το σκυλάκι τα κατάφερε και θα φιλοξενηθεί από τη φιλόζωη που το εντόπισε, ενώ όσοι θέλουν να συνδράμουν στα έξοδα του χειρουργείου του μπορούν να ενημερωθούν από τη σελίδα των Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ