ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ

Ο Δήμος Τυρνάβου, στο πλαίσιο της προσπάθειας του για διασφάλιση της δημόσιας υγείας και στήριξη του αγροτικού κόσμου της περιοχής, ανακοινώνει ότι οι αγρότες που επιθυμούν να συμπληρώσουν προσωρινή δήλωση ζημιάς στον ΕΛΓΑ από τον παγετό της 17/3/2020 μπορούν να βρουν κενό έντυπο δήλωσης :

  1. Στην ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ: www.elga.gr/ χρήσιμες πληροφορίες/ πληροφόρηση/υποβολή δηλώσεων/έντυπα φυτικής παραγωγής/ προσωρινή δήλωση ζημιάς ή
  2. στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φουαγιέ του Δημαρχείου Τυρνάβου -είσοδος από Κεντρική Πλατεία (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00-14.00) ή
  3. από τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι ενδιαφερόμενοι αφού προμηθευτούν το έντυπο θα το συμπληρώσουν σε ιδιωτικό χώρο και στη συνέχεια μπορούν να ΑΦΗΣΟΥΝ τις συμπληρωμένες δηλώσεις ζημιάς από  Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8.00-14.00 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φουαγιέ του Δημαρχείου Τυρνάβου σε κουτιά που θα αντιστοιχούν σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Τυρνάβου. Για τις Κοινότητες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Η συμπλήρωση της προσωρινής δήλωσης ζημίας θα γίνεται σύμφωνα με τη δήλωση ΟΣΔΕ 2019.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν ένας παράγωγος επιθυμεί να δηλώσει αγροτεμάχια που βρίσκονται σε διαφορετικά δημοτικά διαμερίσματα θα συμπληρώνει διαφορετικές δηλώσεις, μια για κάθε δημοτικό διαμέρισμα και θα τις εναποθέτει στο αντίστοιχο κουτί στο χώρο του Φουαγιέ του Δημαρχείου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ