Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αργυροπουλίου Απόστολος Βογιατζής σε ανακοίνωσή του ενημερώνει για τη διαδικασία παραλαβής και συμπλήρωσης της δήλωσης ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ για τον παγετό της προηγούμενης Τρίτης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Παρακαλούνται όλοι οι αγρότες που υπέστησαν ζημιά από τον παγετό τη Δευτέρα 23/3 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. να περάσουν απ το κοινοτικό κατάστημα ΑργυροπουλΊου για να πάρουν το χαρτί δήλωσης ζημιάς που θα υπάρχει έξω από το κοινοτικό γραφείο!

Οι δηλώσεις ζημιάς λόγω κορωνοϊού θα γίνουν χειρόγραφες από τους ίδιους τους αγρότες και την Παρασκευή 27/3 από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα πρέπει να φέρουν το χαρτί δήλωσης ζημιάς συμπληρωμένο στην κοινότητα στο ειδικό κυτίο που θα υπάρχει έξω από την κοινότητα!!
ΟΣΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Η ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ”. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι αγρότες μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο κ. Βογιατζή και στον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς Κ. Χατζή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ