Η ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Η ανακοίνωση της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Λάρισας

Γιατί κα Βαγενά η πολιτική τοποθέτηση της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας είναι συκοφαντική;  Όρο που χρησιμοποιείτε στην εκ νέου  τοποθέτηση σας ως αιωρούμενη απειλή.

Σε τι συνίσταται η συκοφαντία, ποιο είναι το ψευδές ή ανυπόστατο στοιχείο της ανακοίνωσης μας; Γιατί δεν το προσδιορίσατε.

Τις διατυπώσεις της επιστολής σας προς τον πρωθυπουργό σχολιάσαμε , χρησιμοποιώντας τα δικά σας λόγια που ήταν τα εξής:  «…άμεση και επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των ναρκομανών στο κέντρο της Αθήνας …..η κατάσταση, σε συνδυασμό με την πανδημία του κορωνοϊού, είναι πλέον μία υγειονομική βόμβα …..σας καθιστώ υπεύθυνους για τυχόν βλάβη στην υγεία μας…»

Η λέξη «βόμβα» δανεισμένη από λεξικό των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών , που είναι έτοιμη να εκραγεί και να θερίσει «μυρίζει ανθρώπινο κρέας». Αλλά φαίνεται ότι δεν προσέξατε την σύνδεση που κάναμε με την επιχείρηση σκούπα και διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών  του συνάδελφου σας πρώην Υπ. Υγείας Λοβέρδου με την αγαστή  συνέργεια του γνωστού χαφιεδότσουρμου των συστημικών ΜΜΕ. Κι αυτό αποτελεί μια ντροπή που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεπλυθεί.

Η  στοχοποίηση ενός πληθυσμού δημιουργεί έναν επικίνδυνο κοινωνικό διαχωρισμό ανάμεσα στην υγεία και την αρρώστια και βαθιά ρήγματα στην κλονιζόμενη κοινωνία μας ειδικά  στις τωρινές συνθήκες εντεινόμενου φόβου  και μπορεί να δημιουργήσει  τις συνθήκες για εκδηλώσεις  ανθρωποφαγίας.

Όχι κα Βαγενά δεν σας συκοφαντούμε , εσείς την γράψατε την επιστολή και ερωτήματα για το περιεχόμενο της δεν  προκλήθηκαν μόνο σε μας . Κάποιοι  επέλεξαν να μιλήσουν ενώ κάποιοι άλλοι υπακούοντας σε άλλου είδους σκοπιμότητες, σιώπησαν.

Αντί υστερόγραφου

κ. Βαγενά,  το «καλό» που διατυμπανίζεται, στη δικιά μας γλώσσα δεν το λένε αλληλεγγύη, αλλιώς το λένε. Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως , δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα.

Μείναμε άναυδοι/ες με το τελευταίο σας επιχείρημα /ερώτημα για το «αν πήραμε κάποιον μετανάστη στο σπίτι μας». Δεν θα σας πούμε ποιοι χρησιμοποιούν κατά κόρον το ίδιο επιχείρημα γιατί θα μας πείτε ξανά «συκοφάντες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ