Η ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 13033 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

Έχει και τις παρενέργειές του ο αυτοπεριορισμός λόγω κορωνοιού στη χώρα, αλλιώς δεν εξηγούνται τα όσα καταγράφονται στην εποχή της πληροφορίας και του διαδικτύου, εκτός πια και αν εκεί πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες του κακού!

Από τους κάθε λογής Ελληναράδες που προτρέπουν σε ψαλμωδίες και χειροκροτήματα από βεράντας, από τη διακίνηση υλικού θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο πρέπει να διαδοθεί Χ10 για την εξάλειψη της νόσου, μέχρι και το ζεστό αφέψημα που παρασύρει τον φωλιασμένο στον λαιμό ιό στο στομάχι για να αναλάβουν την εξόντωση γαστρικά υγρά ένα τσιγάρο δρόμος!

Κερασάκι στην τούρτα, μπρος στα όσα που διακινούνται, η δαιμονοποίηση και του 5ψήφιου που αφορά στην απαγόρευση κυκλοφορίας, αφού σύμφωνα με τους ειδικούς του πληκτρολογίου ευθύνεται για το «φακέλωμά» μας και φυσικά θα πρέπει να αποφεύγεται.

Την εποχή του ίντερνετ, των πιστωτικών που με καμάρι όχι απλά χρησιμοποιούμε μα και επιδεικνύουμε ορισμένοι, του f/b, του twitter, του Instagram, του Viber και του Skype, του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ και σταματώ εδώ, μας πείραξε το 13033 και ήτανε μέρα Τρίτη!

Εσείς καλά;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ