Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το μήνυμα του δημάρχου Ελασσόνας Ν. Γάτσα για την εθνική επέτειο

Ελληνίδες, Έλληνες,
Οι δραματικές εξελίξεις της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού κατακλύζουν τη σκέψη των συμπατριωτών μας σε όλο τον κόσμο. Η ανθρωπότητα δοκιμάζεται στο σύνολό της και όλοι οι λαοί βρίσκονται σε γραμμή άμυνας.

Ο εορτασμός της ιστορικής επετείου της Επανάστασης του 1821 συνέπεσε φέτος με τα μέτρα απαγόρευσης των συναθροίσεων, τα οποία όλοι οι πολίτες έχουμε υποχρέωση να τηρήσουμε με ευλάβεια.

Με περισυλλογή και σεβασμό στην ιστορική επέτειο, καλούμαστε όλοι να αφιερώσουμε για λίγο τη σκέψη μας στις εμβληματικές μορφές του αγώνα, να αναστοχαστούμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην κήρυξη της Επανάστασης του 1821 στην Αγία Λαύρα και εκείνα που ακολούθησαν, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την ιστορία της πατρίδας μας και τους Έλληνες αγωνιστές.

Η Επανάσταση της 25ης Μαρτίου 1821 έχει χαραχθεί στο συλλογικό ασυνείδητο των Ελλήνων ως συνώνυμο της Ελευθερίας, της Πατρίδας και της Εθνικής Ταυτότητας. Ο απελευθερωτικός αγώνας των υπόδουλων Ελλήνων θα αξίζει πάντα τον θαυμασμό και την κορυφαία τιμή από τους κατοίκους αυτού του ευλογημένου τόπου.

Σας καλώ στον αγώνα που δίνει σήμερα η Πατρίδα μας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού να δείξουμε όλοι σθένος και πειθαρχία.

Χρόνια Πολλά!

Νίκος Γάτσας

Δήμαρχος Ελασσόνας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ