Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης που υπογράφει η επικεφαλής της Μαρία Κωστή

Με περιττή σπουδή, με “πατριωτικό” ενδιαφέρον και με εξαιρετικά αμφιλεγόμενη σύνδεση της επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821, με την πανδημία του Covid-19, επιχειρεί ο νεοδημοκράτης δήμαρχος Τεμπών, να “τονώσει” το ηθικό των δημοτών, καλώντας τους να τραγουδήσουν τον Εθνικό Ύμνο από τα μπαλκόνια, όταν τα μεγάφωνα θα παιανίζουν.

Προτείνουμε λοιπόν στον δήμαρχο, να περιδιαβαίνει τους δρόμους των χωριών “του”, όπως συνηθίζει να λέει και κάποιος με μια ντουντούκα που να υπενθυμίζει ή να γνωστοποιεί στους συμπολίτες μας, ότι δεν είναι ούτε μήνας από την υπογραφή συμφωνίας του με το ιδιωτικό θεραπευτήριο ANIMUS, για 100 εργαζόμενους του Δήμου μας.

Να τους λέει επιπλέον ότι ο εγκλεισμός των Ελλήνων, έγινε γιατί το δημόσιο σύστημα υγείας δεν έχει τον αναγκαίο αριθμό γιατρών και νοσηλευτών, τις υποδομές για να δεχτεί μεγάλο αριθμό ασθενών, γιατί κάποιοι “άριστοι” εγκέφαλοι”, προωθούσαν την ιδιωτικοποίηση και των δημοσίων νοσοκομείων αλλά και γιατί η κυβέρνηση δεν τολμάει να “επιτάξει” τα ιδιωτικά νοσοκομεία, κλινικές και γιατρούς, στον τεράστιο αγώνα που δίνουν σήμερα οι δημόσιοι λειτουργοί υγείας.

Επιπλέον να τους πληροφορεί ότι, η κυβέρνηση, αντί των αναγκαίων προσλήψεων, γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και τον εξοπλισμό των δημοσίων νοσοκομείων με όλα τα απαραίτητα υλικά, καλεί τους πολίτες εθελοντικά να προσφέρουν, για την διάσωση των ασθενών, περιορίζοντας έτσι τις προσλήψεις που είχε εξαγγείλει στο ένα δέκατο.

Καλούμε λοιπόν τους συνδημότες μας, για μια φορά ακόμα, να αξιολογούν τα “ευφυολογήματα” του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη, απαιτώντας εδώ και τώρα να πάψει να είναι το δεκανίκι μιας πολιτικής που “βλάπτει σοβαρά την υγεία”. Να διεκδικήσει την άμεση κάλυψη των μεγάλων αναγκών σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία, στο Κέντρο Υγείας Γόννων και στα περιφερειακά ιατρεία των χωριών του δήμου μας, να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζόμενων του Δήμου και φυσικά όλων των κατοίκων του.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com