ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΞΕΟΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ανακοίνωση της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με αφορμή το πρώτο κρούσμα σε γιατρό

Το ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων του ΠΓΝΛ μετά το πρώτο κρούσμα σε γιατρό του ΠΓΝΛ είχε έκτακτη σύσκεψη με τη διοίκηση του νοσοκομείου. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους μας ότι ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και ότι θα είμαστε παρόντες και στα επόμενα βήματα.

Θέλοντας δε, να προλάβουμε τις όποιες ανησυχίες των συμπολιτών μας, τους λέμε ότι: Γνωρίζουμε ότι είμαστε στην πρώτη γραμμή.

Γνωρίζουμε ότι θα έχουμε και συναδέλφους  που θα νοσήσουν.

Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας, πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας, πάντα στο πλευρό αυτών που μας έχουν ανάγκη.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αρμόδιους  φορείς, έχοντας ήδη μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΓΝΛ και τον δήμαρχο Λαρισαίων κο Καλογιάννη, να μας βοηθήσουν ούτως ώστε να βρεθεί ένα ξενοδοχείο, στο οποίο θα φιλοξενούνται συνάδελφοι που χρειάζονται απομόνωση – καραντίνα. Είναι το πλέον σημαντικό για όλους εμάς. Δίνουμε και την ψυχή μας, σας παρακαλούμε όμως βοηθήστε τις οικογένειες μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Όλοι μαζί θα βγούμε νικητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ