ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΑΔΑΜΟΥΛΗ – Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 2 ΜΗΝΕΣ

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Βασίλης Κόκκαλης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσε βουλευτές, υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να διαθέσουν το ήμισυ των μισθών τους για ενίσχυση της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Στην ανάρτησή του στο Facebook καλεί: «τους βουλευτές της ΝΔ, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους, τους επόμενους δύο μήνες, για την ενίσχυση του ειδικού λογαριασμού κατά του κορωνοϊού. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης».

Ειδικότερα, αναφέρει πως: «Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19».

Τέλος, προσθέτει ότι:

«Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Τελικά όλα δείχνουν ότι οι παροτρύνσεις του πολιτευτή Λάρισας της ΝΔ, Γ. Αδαμούλη ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να ασκήσει πίεση στους βουλευτές και στους υπουργούς της ΝΔ ώστε στις δύσκολες συνθήκες που ζούμε να ενισχύσουν το ΕΣΥ με τον μισθό τους έπιασαν τόπο, ή αν επιθυμείτε, η κυβέρνηση και η ΝΔ κινούνται στο δρόμο που χάραξε χθες ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κόκκαλης τον οποίο και συνεχάρη ο κ. Αδαμούλης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com