ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ

Αρνητικό ήταν και σήμερα το τέστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας ο οποίος μετά από αυτήν την εξέλιξη αναμένεται να πάρει αύριο εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας έχοντας βγει νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο κ. Κέλλας που ήταν το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο νομό νοσηλευόταν τις τελευταίες 7 ημέρες απύρετος και χωρίς άλλα συμπτώματα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, αλλά σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να έχει δύο αρνητικά τεστ για να του επιτρέψουν οι γιατροί να φύγει από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος μιλώντας το μεσημέρι στο paidis.com έδειχνε αρκετά ευδιάθετος αλλά και ανυπόμονος θέλοντας να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτή η περιπέτεια.

Σημείωσε ότι νιώθει πολύ καλά στην υγεία του και θέλει όσο το δυνατό γρηγορότερα να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να βρεθεί κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Τέλος και μέσω της σελίδας θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι επικοινώνησαν με συνεργάτες του για να ενημερωθούν για την πορεία της υγείας του και να του ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ