ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής ενημερώθηκε εκτενώς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου Λαρισαίων για τα μέτρα στήριξης από τον κορωνοιό. Ειδικότερα ο κ. Γεωργούλης επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο οργάνωσης των Κοινωνικών Υπηρεσιών, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος για την ιστοσελίδα www.Larissamazi.gr  που δημιούργησε ο Δήμος και η οποία περιλαμβάνει πληροφορίες για τα μετρά και τις πρωτοβουλίες του Δήμου για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Γεωργούλης, μίλησε με ιδιαίτερα θετικά λόγια για το σύνολο των πρωτοβουλιών του Δήμου και τα έγκαιρα αντανακλαστικά που επέδειξε η δημοτική αρχή και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του  στην προσπάθεια.

Επίσης, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να ενισχύσει την προσπάθεια του Δήμου σε όποιο πεδίο χρειαστεί, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε φορείς και επιχειρήσεις να συνδράμουν  στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισάιων  το οποίο στη σημερινή συγκυρία έχει σημαντικές ανάγκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ