ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΟΓΩ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Στα πρόθυρα διασωλήνωσης γυναίκα που νοσηλεύεται λόγω κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής σε χωριό του νομού Λάρισας εξαιτίας ενός ανθρώπου, άνδρας ηλικίας 65 ετών περίπου, που εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και σύμφωνα με όλα τα μέτρα ασφαλείας, στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Η ανησυχία έγινε ακόμη πιο έντονη εξαιτίας του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος ασθενής είχε έλθει πρόσφατα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού.

Στο νοσοκομείο οι γιατροί αφού τον εξέτασαν και πήραν δείγμα για την ανίχνευση ή μη του ιού τον έθεσαν σε θάλαμο καραντίνας περιμένοντας τα αποτελέσματα του δείγματος που αναμένεται να γίνουν γνωστά το μεσημέρι του Σαββάτου, αν και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους ο ασθενείς βάσει της κλινικής του εικόνας μάλλον θα είναι αρνητικός στον ιό.

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ

Εν τω μεταξύ επιδείνωση παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής η υγεία μίας γυναίκας επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, με τους γιατρούς να σκέφτονται τη μεταφορά της στην Εντατική και τη διασωλήνωσή της.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ