κ. ΚΟΚΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Χρήστος Τσιόπας δημοτικός σύμβουλος δήμου Τυρνάβου

Ενώ η  κυβέρνηση λόγω πανδημίας, σας δίνει το δικαίωμα να προσλάβετε όσους  εργαζόμενους χρειάζεστε (εφόσον λέτε ότι χρειάζονται), εσείς προτιμάτε να εκχωρήσετε μια βασική υπηρεσία του Δήμου σε ιδιώτες.

Δεν κατανοώ την επιλογή σας. Ο  Δήμος Τυρνάβου διαθέτει μια καλά οργανωμένη υπηρεσία καθαριότητας και τα κατάλληλα μέσα. Η υπηρεσία διαθέτει πλέον μόνιμους υπαλλήλους και μπορείτε να την ενισχύσετε και με άλλους (δεν ζούμε στην εποχή των μνημονίων που απαγορεύονταν οι προσλήψεις).

Έτσι όπως το πάτε στο τέλος θα ζητήσετε από τους δημότες να πληρώνουν αυξημένα τέλη για να ανταπεξέλθετε στο κόστος

Η επιλογή σας δεν αποτελεί δόκιμη πρακτική εκτός αν είναι αποτέλεσμα άλλων επιδιώξεων (όπως η υπηρέτηση του δόγματος του υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου).

Θα πετάξετε 110.000 ευρώ για τέσσερεις (4) μήνες ενώ θα μπορούσατε με λιγότερο απο το 1/3 των χρημάτων σύμφωνα με τη μελέτη της υπηρεσίας να προσλάβετε εργαζόμενους και να κάνετε με λίγο  καλύτερη οργάνωση, εξαιρετική  δουλειά.

κ.Δήμαρχε, όλοι μαζί πρέπει να υπερασπίσουμε τον αποκλειστικά δημόσιο χαρακτήρα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου. Πάρτε το αλλιώς και αποσύρετε την πρόταση στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής τη Δευτέρα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ