ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Συνεχής η βροχόπτωση το Σάββατο στη Λάρισα μα απτόητοι και παντός καιρού και οι εθελοντές φίλοι και μέλη του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος», που ειδικά μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσαν να ξεχάσουν τους τετράποδους φίλους τους.

Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων η 4η του Απρίλη και τα αδεσποτάκια είχαν την τιμητική τους και λόγω γιορτής, με τους φιλόζωους να μένουν πιστοί και… Άγγλοι στο ραντεβού τους παρά την κακοκαιρία.

«Ας στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια με λίγο νερό και τροφή, καθώς αδέσποτα κινούνται καθημερινά και περιφερειακά της πόλης», σχολίασε στη σελίδα αναγνώστης μας, επισημαίνοντας μάλιστα στον δήμο Λαρισαίων, που πρόσφατα ξεκίνησε την τοποθέτηση ταϊστρών, πως καλό θα ήταν να ακολουθήσει και ανάλογη δράση με ποτίστρες, όπως και να τοποθετηθεί ταΐστρα και στην περιοχή του Νέου Κοιμητηρίου, στο ύψος της γεφυροπλάστιγγας, όπου κινούνται καθημερινά ζώα.

Πολλά τα σημεία, πολλές οι ανάγκες, ας υποστηριχθούν οι δράσεις για να έχουν και «χρόνια πολλά» οι τετράποδοι φίλοι μας!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ