ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Πρωτόγνωρες και θλιβερές εικόνες από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τυρνάβου, με το κλειστό γυμναστήριο της πόλης να παραμένει ανενεργό στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας.

Εστιάζοντας ωστόσο στη θετική πλευρά των πραγμάτων και προτάσσοντας την υγεία ως υπέρτατο αγαθό η Ακαδημία Μπάσκετ του Γ.Σ Τυρνάβου μοιράζεται συναισθήματα και στέλνει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους!

Σε ανάρτησή της η ακαδημία και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Γ. Ευαγγέλου στέλνουν αθλητικούς χαιρετισμούς σε όλους σημειώνοντας τα εξής:

“Έχουν περάσει σχεδόν 25 ημέρες από τότε που δόθηκε εντολή από την κυβέρνηση να κλείσουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις και όλα μα όλα είναι τελείως διαφορετικά.

Σταμάτησαν οι φωνές, η ζωή που έδινε η παρουσία σας, τα χαμόγελα, η αισιοδοξία. Χωρίς εσάς, ένα γήπεδο βουβό – άδειο – ψυχρό…

Η εικόνα σε ένα άδειο κλειστό γήπεδο προξενεί παράξενα συναισθήματα και σαφώς μια απέραντη θλίψη, αλλά εκείνο που προέχει είναι το μεγαλύτερο αγαθό, η ΥΓΕΙΑ !!!

Αυτό θα πρέπει να το προφυλάξουμε με κάθε κόστος …

Αυτό πρέπει να θωρακίσουμε, αυτό για όλους μας είναι προτεραιότητα.

Ας μη ξεχνάμε άλλωστε ότι η ΥΓΕΙΑ του λαού είναι το θεμέλιο στο οποίο οικοδομείται η ευτυχία και η δύναμη κάθε κράτους.

Χρειάζεται υπομονή, αισιοδοξία και να πειθαρχούμε στις οδηγίες των ειδικών.

Θα το ξεπεράσουμε, θα σταθούμε όρθιοι και θα συνεχίσουμε.

Θα είμαστε και πάλι μαζί.

Θα ακούγεται η φωνή σας, το γέλιο σας και εμείς θα είμαστε εκεί να σας καμαρώνουμε”.

Τρίποντο αισιοδοξίας από τον σύλλογο, που περιμένει όπως όλοι να καμαρώσει τους αθλητές του και πάλι στα παρκέ!

Ε.Π.