29ΧΡΟΝΗ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε σήμερα μία 29χρονη από τη Λάρισα η οποία είναι η αρραβωνιαστικιά του Τυρναβίτη γιατρού, που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊο σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο paidis.com. Η 29χρονη κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και σήμερα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα επιστρέψει στο σπίτι της και θα τεθεί σε καραντίνα.

Την ίδια ώρα ο γιατρός Χ. Ταμπαθάνης δίνει τη δική του μάχη σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό αντιμετωπίζοντας βαριά πνευμονία. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος όπως μας ανέφερε ο ίδιος ο ασθενής του χορηγήθηκε από χθες η ίδια θεραπεία με αυτή που χορηγήθηκε στον βουλευτή κ. Χρ. Κέλλα και ήδη ο οργανισμός του άρχισε να ανταποκρίνεται καλά.

Με την ευκαιρία της σημερινής επικοινωνίας ο κ. Ταμπαθάνης τόνισε με νόημα ότι θα πρέπει όλοι να αποφεύγουμε τις καταχρήσεις όπως το κάπνισμα και το πολύ ποτό, τόνισε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε σωστή διατροφή και να πίνουμε χυμούς σε μια προσπάθεια θωράκισης του οργανισμού απέναντι στον κορωνοϊό.

ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ 

Εν τω μεταξύ μιλώντας στο paidis.com ο Γιώργος Συρογιαννόπουλος, καθηγητής Παιδιατρικής και επικεφαλής της ομάδας λοιμωξιολόγων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας τόνισε ότι αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών τόσο του γιατρού όσο και του 75χρονου που βρέθηκε χθες θετικός στον ιό.

“Αναμένουμε τη συγκέντρωση των στοιχείων, πριν καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Οτιδήποτε άλλο πούμε θα ήταν παρακινδυνευμένο», σημείωσε ο κ. Συρογιαννόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη «ευλαβικής» τήρησης των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς.

Σημειώνεται πάντως πως σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο κ. Συρογιαννόπουλος αναμένεται να έλθει σε επαφή με τον ΕΟΔΥ με στόχο να αναζητηθούν τρόποι για την προστασία και του οικισμού των Ρομά, που αποτελούν ιδιαίτερο και ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας του Τυρνάβου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ