ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) στo πλαίσιo της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς για τον συνάνθρωπο, δημιούργησε από την ίδρυσή της τη δική της τράπεζα αίματος και συνέβαλε αρκετές φορές μέχρι και σήμερα σε ανεύρεση και χορήγηση πολλών φιαλών σε Στρατιωτικούς της περιοχής μας αλλά και σε οικογένειες αυτών.

Σε αυτήν την δύσκολη στιγμή που βιώνει η χώρα μας και οι ανάγκες των νοσοκομείων σε φιάλες αίματος είναι μεγαλύτερη από ποτέ, καλούμε τα Μέλη και τους Φίλους της ΕΣΠΕΛ, σε εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική πλατεία Λάρισας από την ΚΙΝΗΤΗ ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης μας, την Δεύτερα 6 Απριλίου και Τρίτη 7 Απριλίου και από ώρα 09:00 πμ έως 13:00 μμ αντίστοιχα, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Η συμβολή όλων των αιμοδοτών Στρατιωτικών και μη είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί η ζωή είναι δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα.
 Τα μέλη και οι φίλοι της ένωσης που θα λάβουν μέρος στην αιμοδοσία, να ενημερώσουν τους εκεί αρμόδιους, ότι δίνουν για την Τράπεζα αίματος της ΕΣΠΕΛ και η ένωση με την σειρά της θα παραχωρήσει φιάλες στους αρμόδιους φορείς όταν απαιτηθεί.
 Συμπληρώνετε έντυπο τύπου Β ή με μήνυμα στο 13033 και δηλώνετε κωδικό «1» για να προσέλθετε στο χώρο της Κεντρικής πλατείας Λάρισας.
ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ