ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΤΑ Κ.Υ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΑΡΙΣΤΕΑ”

Η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα τα τελευταία χρόνια, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, πρωταγωνιστεί και εξωαγωνιστικά, καθώς σε κάθε ευκαιρία επιδεικνύει και το κοινωνικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας ότι το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα, δεν πρέπει να μένουν αυστηρά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Αυτή τη φορά, τα μέλη του Δ.Σ αποφάσισαν ομόφωνα να διαθέσουν ένα σημαντικό ποσό, για την αγορά μασκών (300 μάσκες) και γαντιών (2000 γάντια), τα οποία και διέθεσαν στο προσωπικό των Κέντρων Υγείας Τυρνάβου και Αμπελώνα, καθώς και του Θεραπευτηρίου Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο Αριστεύς”.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Οι καταστάσεις, που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες και οφείλουμε όλοι να σταθούμε αρωγοί στην τιτάνια προσπάθεια, που καταβάλλουν οι σύγχρονοι ήρωες της καθημερινότητάς μας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας.

Ως Σύλλογος, θεωρήσαμε αυτονόητο να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά μασκών και γαντιών για το προσωπικό των Κέντρων Υγείας Τυρνάβου και Αμπελώνα καθώς και για το προσωπικό του Θεραπευτηρίου Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο Αριστεύς”, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης προς αυτούς τους ανθρώπους.

Ευχόμαστε ολόψυχα, ο εφιάλτης αυτός να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερα και με τις λιγότερες απώλειες.

Μέχρι τότε “Μένουμε Σπίτι” και ονειρευόμαστε τις καλύτερες μέρες, που θα έρθουν και θα μας βρουν και πάλι, όλους μαζί.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Την παράδοση των αναλώσιμων υλικών στα Κέντρα Υγείας Τυρνάβου και Αμπελώνα και στο Θεραπευτήριο Αμπελώνα του παραρτήματος ΑμεΑ Λάρισας “Ο ΑΡΙΣΤΕΥΣ”, πραγματοποίησαν: ο Πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα κ. Σταύρος Κωτούλας, μαζί με τoν βοηθό προπονητή της ανδρικής ομάδας και Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ