ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ανακοινώσεις στήριξης του αγώνα των γιατρών των δημόσιων νοσοκομείων στηρίζουν με ανακοινώσεις τους οι σύλλογοι εκπαιδευτικών Α/βαθμιας της Λάρισας και της Ελασσόνας. Στις ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» με αφορμή την 7η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα υγείας, χαιρετίζει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιθάλψει τους ασθενείς και να προστατέψει τη δημόσια υγεία.
Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», εκφράζοντας το σύνολο των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας, απευθύνουμε αισθήματα ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος μάχονται άοκνα για το κοινωνικό σύνολο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας. Ταυτόχρονα εκφράζουμε την αυτονόητη και δεδομένη αλληλεγγύη μας απέναντί τους.
Γι’ αυτό ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ:
• Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού, άμεσα.
• Κλίνες, κλινικές, κρεβάτια Μ.Ε.Θ., εξοπλισμοί εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης να αξιοποιηθούν με βάση την υγεία και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με απόφαση της Κυβέρνησης.
• Μέτρα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) για την κάλυψη όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ελασσόνας, με αφορμή την 7η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα υγείας, χαιρετίζει όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να περιθάλψει τους ασθενείς και να προστατέψει τη δημόσια υγεία.

Τα δημόσια νοσοκομεία με το προσωπικό τους, για μια φορά ακόμη, είναι στην πρώτη γραμμή και αποτελούν την ασπίδα όλων μας απέναντι στην παγκόσμια πανδημία που αντιμετωπίζουμε.

Στο πλαίσιο αλληλεγγύης και στήριξης του αγώνα των υγειονομικών που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή,  Ο ΣΕΠΕ Ελασσόνας στηρίζει τον αγώνα τους έμπρακτα  …και είναι ο αγώνας μαχητών ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ.

Γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό υγειονομικό  προσωπικό, δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα χωρίς να δυσανασχετούν, χωρίς να γκρινιάζουν.

Κάτι που δημιουργεί ελπίδα για το σήμερα και το αύριο της κοινωνίας

Κρατούν τον φόβο στο πίσω μέρος του μυαλού τους και δεν τον εκδηλώνουν….συνεχίζουν να πολεμούν …..

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ

Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού, άμεσα.

Κλίνες, κλινικές, κρεβάτια Μ.Ε.Θ., εξοπλισμοί εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης να αξιοποιηθούν με βάση την υγεία και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με απόφαση της Κυβέρνησης.

Μέτρα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) για την κάλυψη όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ