ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΙΖΙΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Συνεργασία με όλους για να τα καταφέρουμε, σχολιάζει η Λαρισαία βουλευτής

Τηλεδιάσκεψη εργασίας με τους δημάρχους του νομού Λάρισας πραγματοποίησε η βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, με στόχο την καταγραφή των προβλημάτων στους δήμους αλλά και την ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού, όσον αφορά τη νέα πραγματικότητα που αυτή δημιουργεί στις ζωές των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα η κα Μπίζιου συνεργάστηκε με τους δημάρχους Λαρισαίων, Ελασσόνας, Τυρνάβου, Κιλελέρ, Φαρσάλων, Τεμπών και Αγιάς κκ. Απ. Καλογιάννη, Νικ. Γάτσα, Ιωάν. Κόκουρα, Αθαν. Νασιακόπουλο, Μ. Εσκίογλου και Αντ. Γκουντάρα αντίστοιχα, σε μια προσπάθεια να διευκρινιστούν οι ανάγκες των δήμων προκειμένου η ίδια να μεταφέρει στο Υπουργείο ακριβή εικόνα της επικρατούσας κατάστασης.

Κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων οι δήμαρχοι του νομού ενημέρωσαν την κα Μπίζιου για τη δράση συγκεκριμένων προγραμμάτων που «τρέχουν» αυτή τη στιγμή και τα οποία συνδράμουν καίρια τις τοπικές κοινωνίες, όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις καταστροφές που προκλήθηκαν σε δήμους του νομού λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Η κα Μπίζιου δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει άμεσα το ζήτημα στον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο προκειμένου να διερευνηθούν πιθανά μέτρα ανακούφισης.

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, όλοι οι θεσμικοί παράγοντες του τόπου καλούνται να συνεργαστούν ώστε να ξεπεραστούν τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού.

Η συνεργασία μου με τους δημάρχους του νομού Λάρισας είναι εξαιρετική και τους ευχαριστώ όλους θερμά γι’ αυτό.

Τώρα είναι η ώρα που όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή της μάχης για την στήριξη της κοινωνίας, οφείλουμε να στείλουμε στους πολίτες το μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι με κύριο μέλημα μας την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που γεννά η πανδημία.

Ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει τεράστια ωριμότητα και απίστευτη αυτοσυγκράτηση. Συνεχίζουμε τη μάχη, ακούγοντας τους ειδικούς και τους επιστήμονες, τους οποίους και εμπιστευόμαστε. Για να μείνουμε όρθιοι, οφείλουμε πρωτίστως να μείνουμε στο σπίτι. Θέλουμε όταν τελειώσει αυτή η δοκιμασία να είμαστε όλοι παρόντες.

Η κυβέρνηση με συγκεκριμένο σχέδιο και στρατηγική αποτελεί κατά γενική ομολογία παράδειγμα προς μίμηση παγκοσμίως. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, πάντα με ρεαλισμό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση της οικονομίας και της κοινωνίας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ