Η ΟΝΝΕΔ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Μ. ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία προχωρά η ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου, συμμετέχοντας στην υπαίθρια αιμοδοσία, που διοργανώνει το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “Η ΕΛΠΙΔΑ”.

Η ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στην έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, καλεί τα μέλη της να δώσουν αίμα σε μονάδες αιμοληψίας εκτός νοσοκομείων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην εθελοντική αιμοδοσία του Αμπελώνα, εκτός της ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου, θα συμμετάσχει και η ΟΝΝΕΔ Λάρισας.

Αυτή είναι η πρώτη δράση της νέας ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου, καθώς μόλις πριν λίγους μήνες εκλέχθηκαν τα νέα μέλη της, με τον Πρόεδρό της κ. Νίκο Ρεβήσιο, να δηλώνει:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που στην πρώτη μας δράση, συνεργαζόμαστε με έναν Σύλλογο, που αποτελεί την ζωντανή ιστορία της εθελοντικής αιμοδοσίας της χώρας μας. Ότι και να πούμε για την «ΕΛΠΙΔΑ» είναι λίγο και πραγματικά τους ευχαριστούμε για την τεράστια συνεισφορά της.

Ως ΟΝΝΕΔ Τυρνάβου και έχοντας πλήρη συναίσθηση της δύσκολης συγκυρίας, που βρίσκεται η πατρίδα μας, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας, να προσφέρουμε το ελάχιστο, που μπορούμε, το αίμα μας, ώστε να συμβάλλουμε έστω και λίγο, για την αιμοδοτική επάρκεια του Συστήματος Υγείας. Καλούμε λοιπόν, όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους νέους της περιοχής, ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων, να δώσουν το παρών, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ