ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΗΝ Μ. ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τη Μεγάλη Τρίτη, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα “η Ελπίδα” θα πραγματοποιήσει την 87η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία των κατοίκων του Αμπελώνα και της περιοχής για το Πάσχα.
Λόγω των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουμε φέτος στη χώρα μας και στον κόσμο ολόκληρο με την πανδημία του κορωνοϊού
COVID 19, η αιμοδοσία αυτή θα διεξαχθεί σε ανοιχτό και ειδικά διαμορφωμένο και σκεπασμένο χώρο στην κεντρική πλατεία της πόλης

από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι.

Η διοίκηση του συλλόγου μας καλεί να κάνουμε την καλύτερη πράξη Ανθρωπιάς, Αγάπης και Αλληλεγγύης για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, καθώς πλησιάζει το Πάσχα!
Ολοι οι εθελοντές -παλιοί και νέοι Αιμοδότες -ειδικά σε αυτή την αιμοδοσία, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., επειδή θα πρέπει να γίνεται η ταυτοποίησή τους να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον Α.Μ.Κ.Α. τους, προκειμένου αυτός να καταχωρείται στο ατομικό τους δελτίο των προσωπικών τους στοιχείων.

Επισημαίνεται τέλος ότι, για την μετακίνηση, στον χώρο της αιμοδοσίας, απαιτείται η ειδική άδεια της κατ’ εξαίρεση μετακίνησης πολιτών, όπου θα σημειώνουμε Χ στο πρώτο τετράγωνο Β1 στο οποίο αναφέρεται ” Μετάβαση σε Φαρμακείο ή επίσκεψη στον Γιατρό”, ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα

.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ