Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε σήμερα ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος σχετικά με την αξιοπιστία των συμπερασμάτων που θα βγουν από τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας που έγινε χθες στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη.

Οπως εξηγεί στο paidis.com, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου τα 200 δείγματα που πήρε ο ΕΟΔΥ πάρθηκαν σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το πρωτόκολλο, ενώ για τα υπόλοιπα 130 περίπου που ελήφθησαν από ιδιώτες γιατρούς εργαστηρίων της Λάρισας δημιουργήθηκε αρχικά μία λανθασμένη εντύπωση αφού κατά τη διαδικασία υπήρχε κάτοικος του οικισμού ο οποίος όμως όπως διαπιστώθηκε λειτουργούσε σύμφωνα με τις οδηγίες του υπεύθυνου καθηγητή κ. Χατζηχριστοδούλου.

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και όλα έγιναν όπως έπρεπε και σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ ξεκαθάρισε ο κ. Γιαννακόπουλος θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά από τη διάσταση που πήραν χθεσινές του δηλώσεις, αφού το θέμα έφτασε και στη Βουλή με αναφορά που κατέθεσε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ