ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το Σάββατο αναμένεται να ανακοινώσει ο ΕΟΔΥ τα αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας

Εκτεταμένες δειγματοληψίες στον πληθυσμό του οικισμού των Ρομά στον Τύρναβο θα πραγματοποιήσει αύριο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με την υποστήριξη της αστυνομίας, του δήμου Τυρνάβου και της Πολιτικής Προστασίας.

Τα αποτελέσματα αυτών ελέγχων που αναμένεται να τα επεξεργαστεί αποκλειστικά ο ΕΟΔΥ θα κρίνουν εν πολλοίς και τα επόμενα μέτρα πρόληψης που θα ληφθούν στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του χαρακτήρα και των συνηθειών των κατοίκων του οικισμού οι οποίοι μέχρι πριν από λίγες ημέρες επιδείκνυαν μία ανεξήγητη συμπεριφορά λες και δεν συμβαίνει απολύτων τίποτα προβληματίζουν τους επιστήμονες που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να θέσουν όλο τον οικισμό σε καραντίνα αν βρεθούν θετικά δείγματα.

Στη Λάρισα

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν από τον ΕΟΔΥ και από ιδιωτικά εργαστήρια της Λάρισας οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον οικισμό των Ρομά στη Νέα Σμύρνη και τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων αναμένεται να ανακοινωθούν από τον ΕΟΔΥ το πρωί του Σαββάτου. Πάντως σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα στα 130 δείγματα που ελέγχθηκαν στα ιδιωτικά εργαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν μόνο 3 θετικά στον κορωνοϊό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ