ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Το δικό τους SOS εκπέμπουν οι σχολικές τροχονόμοι του δήμου Τυρνάβου οι οποίες είναι εντελώς ξεκρέμαστες από τις 11 Μαρτίου που έκλεισαν τα σχολεία και λόγω της φύσης της εργασίας τους παραμένουν χωρίς αντικείμενο και φυσικά χωρίς χρήματα.

Μάλιστα ενόψει Πάσχα δεν πρόκειται να πάρουν έστω και τα λίγα χρήματα που δικαιούνται για τις ημέρες του Μαρτίου που δούλεψαν.

Επικοινωνώντας με το paidis.com πέραν του ότι ζητούν το αυτονόητο να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται πριν από το Πάσχα, εκείνο που τονίζουν επιτακτικά είναι ότι είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα στήριξης με πρωτοβουλία της κυβέρνησης, όπως η μετακίνησή τους σε κάποιες υπηρεσίες του δήμου για όσο διάστημα διαρκεί το λουκέτο στα σχολεία και αν αυτό δεν είναι δυνατό να βρεθεί μία λύση ώστε να ενταχθούν στις ομάδες που δικαιούνται επίδομα λόγω του κορωνοϊού.

Τέλος ζητούν από τη δημοτική αρχή να σταθεί αλληλέγγυα στα αιτήματά τους και να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση ώστε να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι σχολικοί τροχονόμοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ